Прокуратура Закарпатської області викриває місця незаконного виготовлення,зберігання та збуту фальсифікованої алкогольної продукції на території області    Прокурорами відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби прокуратури Закарпатс

Прокуратура Закарпатської області викриває місця незаконного виготовлення,зберігання та збуту фальсифікованої алкогольної продукції на території області Прокурорами відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби прокуратури Закарпатс

15.03.17 17:16 0 592
Прокурорами відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби прокуратури Закарпатської області, спільно з працівниками Головного управління Державної фіскальної служби в Закарпатської області, встановлено факти зберігання та подальшого збуту підакцизної групи товарів на території м. Ужгорода та інших міст області. З метою запобігання розповсюдження сурогату по всій території області 10.03.2017 у ході проведення огляду у м. Ужгороді прокуратурою виявлено та вилучено понад 260 ящиків готової фальсифікованої алкогольної продукції на суму близько 300 тисяч гривень.

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв або інших підакцизних товарів) КК України.

У кримінальному провадженні проводяться невідкладні слідчі дії, процесуальне керівництво здійснюється прокуратурою області.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Підприємці Донецької та ...
Наступна новина: Де краще купувати ...

КОМЕНТАРІ