У Рівненській області за позовними вимогами прокуратури припинено незаконну оренду земель лісового фонду вартістю 22,3 млн грн

У Рівненській області за позовними вимогами прокуратури припинено незаконну оренду земель лісового фонду вартістю 22,3 млн грн

15.03.17 08:00 0 507
Позовні вимоги органів прокуратури Рівненської області 13.03.2017 господарським судом Рівненської області задоволено та визнано недійсним договір оренди земель лісового фонду площею 713 га вартістю 22,3 млн грн, що розташовані на території Дубенського району.

Зокрема, прокуратурою доведено, що вказаний договір оренди, який було укладено між районною державною адміністрацією та одним із сільськогосподарських виробничих кооперативів, суперечив вимогам низки Законів України, оскільки при його укладенні не проводилась нормативна грошова оцінка земельної ділянки.

Зазначені порушення законодавства призвели до ненадходження значних коштів до бюджету. У зв'язку з тим, що заходи до захисту інтересів держави органами влади не вживалися, відреагували на такі порушення, щойно дізнавшись про них, органи прокуратури Рівненщини.

Таким чином, завдяки активній позиції прокуратури припинено незаконну оренду земель лісового фонду вартістю 22,3 млн грн.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бензокоса или триммер ...
Наступна новина: Чернівці: Дбайливе ...

КОМЕНТАРІ