Підприємці Донецької та Луганської зустрілися з керівниками Луцької міської ради

Підприємці Донецької та Луганської зустрілися з керівниками Луцької міської ради

15.03.17 16:48 0 618
У конференц-залі департаменту ЦНАП відбулася зустріч представників малого та середнього бізнесу Донецької та Луганської областей з секретарем міської ради Юлією Вусенко та першим заступником міської ради Тарасом Яковлевим. Підприємці зі сходу перебувають у нашому місті в рамках Програми навчальної виїзної сесії з розвитку бізнесу за фінансового сприяння Посольства Великої Британії в Україні. Координатором візиту є Анатолій Банера.

Гостям було цікаво дізнатися про історію успіху Луцька в економічній сфері, перейняти досвід прийняття управлінських бізнес-рішень, напрацьовувати спільні механізми реалізації підприємницьких проектів.

Юлія Вусенко, вітаючи гостей, зазначила, що Луцьк налагоджує дружні стосунки зі східними областями України. Сюди неодноразово приїжджали депутати з Луганської, Донецької областей для обміну досвідом. Налагоджена корисна співпраця між містами різних регіонів України. Сьогоднішній візит також буде взаємно корисним, адже Луцьк має можливості для розвитку бізнесу. “Сподіваюся, ви вже відчули колорит західної України і у вас виникне бажання започаткувати свій бізнес у Луцьку” , - сказала Юлія Вусенко.

Тарас Яковлев коротко розповів про славну історію нашого древнього міста та дружні стосунки між містами-побратимами Волноваха і Луцьк. “Якби ми почали спілкуватися 20 років тому, то не було б проблем, які маємо на сході України”, - акцентував він.

Презентацію бізнес-потенціалу міста зробив начальник відділу інвестиційної політики департаменту економічної політики Сергій Омельчук. А директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карпяк розповіла про Луцький ЦНАП, який надає 320 послуг та детальніше познайомила з роботою його структурних підрозділів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура Рівненщини ...
Наступна новина: Прокуратура Закарпатської ...

КОМЕНТАРІ