Хто такий аніматор?

Хто такий аніматор?

16.03.17 17:55 0 1795

Аніматор - це ведучий переважно дитячих свят. Можна сказати, що це своєрідний артистичний жанр. Аніматори зазвичай надягають костюми казкових персонажів і мультиплікаційних героїв. Однак останнім часом аніматорами стали називати і ведучих інших свят.

Сьогодні таких ведучих можна побачити і на корпоративах, і на вечірках, і в парках атракціонів. До речі, знайти аніматора можна використовуючи онлайн-платформу https://smooglee.com/.

Аніматор: Хто він такий?

Витівники існували завжди. Неможливо уявити собі весілля без веселого тамади, який задає позитивний тон всього, що відбувається. Свято без ведучого не може бути повноцінним, адже часто на заході збираються люди, які абсолютно один одного не знають. Аніматор допомагає скоротити дистанцію між незнайомими людьми за допомогою конкурсів, вікторин та інших колективних завдань.

Робота аніматора може здатися несерйозною. Однак щоб мати успіх у публіки і бути затребуваним, аніматору необхідно дуже багато знати і вміти. У більшості міст немає спец. ВУЗів, де можна отримати диплом аніматора. Але щоб займатися цією справою, достатньо просто мати професійну акторську освіту. Диплом психолога теж буде до речі. Ведучий свята повинен не тільки жартувати і проводити вікторини по наміченій програмі, а й вміти вловлювати настрій публіки. Якщо аудиторії не подобається готова програма, її необхідно відкоригувати таким чином, щоб догодити публіці.

Справжній аніматор-професіонал повинен володіти багатою фантазією. Для кожного свята потрібно писати нову, унікальну програму. Шаблонність тут недоречна. Освіта артиста дуже часто не має принципового значення для роботодавця.

Недолік, який не прощається аніматору - це яскраво виражений дефект мови. Людина з таким недоліком не зможе знайти спільну мову з публікою.

Одна з найважливіших якостей артиста - це винахідливість. Часто під час заходу виникають незаплановані ситуації, та й публіка може відреагувати несподіваним чином. Професіонал своєї справи обов'язково зуміє знайти гідний вихід із найскладнішої ситуації.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Вивіски на фасад будівлі

КОМЕНТАРІ