Вивіски на фасад будівлі

Вивіски на фасад будівлі

16.03.17 18:25 0 2461

Фасадна вивіска - це дуже ефективна зовнішня реклама. Оформлення фасаду будівлі за допомогою таких вивісок додасть йому неповторний, оригінальний вигляд і повідомить всім Вашим існуючим і потенційним клієнтам, де саме знаходиться Ваша компанія. До речі, якщо вам потрібна фасадна вивіска, то замовити її можна на цьому сайті.

Зазвичай фасадна вивіска буває:

  • металевою;
  • пластиковою.

Металеві вивіски можуть бути виготовлені зі:

  • сталі;
  • алюмінію;
  • латуні.

Пластикова вивіска на фасад виготовляється з пластика ПВХ або з акрилу. При цьому назва компанії або логотип можуть бути об'ємними. Об'ємність досягається за рахунок застосування кольорових акрилів. Тобто з акрилу товщиною 3 мм лазером вирізається текст або логотип. Далі об'ємні елементи вивіски наклеюють на основу з металу або пластику.

Також ви можете замовити виготовлення привабливих несвітлових або світлових вивіски на фасад будівлі. Оригінальний дизайн і якісне виготовлення вивісок забезпечать Вашій компанії відмінну рекламу.

Також можна замовити вивіски з окремих об'ємних літер. Вони можуть бути виконані з підсвічуванням або без нього. Об'ємні букви з відкритим підсвічуванням, внутрішньою підсвіткою або підсвічуванням контражур виробляють неповторне враження, особливо в темний час доби. Тому ваша реклама завжди буде притягувати погляди.

Відмінно виглядають і несвітлові об'ємні літери. Виконані з металу, пластику або акрилу вони прикрасять фасад будь-якої будівлі. Один з найпоширеніших способів виготовлення несвітлових вивісок на фасад будівлі - це банерна розтяжка, що представляє собою вінілове полотно, яке є щільною і в той же час пластичною основою, натягнутою на каркас. Зображення на такі фасадні вивіски наноситься за допомогою широкоформатного друку на банерній тканині - вінілі. Особливо актуальні вивіски, виготовлені таким способом, в місцях, де важко встановити світлову вивіску або, коли передбачається вивіска великої площі. А завдяки спеціальним технологіям склеювання окремих полотен, банерна вивіска може бути різних розмірів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Хто такий аніматор?
Наступна новина: Обід в офісі або в ...

КОМЕНТАРІ