Півтони бурштину та виробів з нього вилучено у м.Рівне під час спільної операції працівників прокуратури та поліції

Півтони бурштину та виробів з нього вилучено у м.Рівне під час спільної операції працівників прокуратури та поліції

17.03.17 09:18 0 586
На теренах Рівненської області триває системна робота працівників правоохоронних органів з виявлення, розкриття, розслідування кримінальних правопорушень, пов'язаних із незаконним видобутком, реалізацією та переміщенням бурштину-сирцю на території регіону.

Зокрема, у результаті проведених спільних заходів працівників прокуратури Рівненської області, слідчого управління Головного управління Національної поліції в Рівненській області та Управління захисту економіки в Рівненській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України 14.03.2017, викрито та припинено діяльність підпільного цеху з оброблення бурштину, який функціонував у одному із нежитлових приміщень у м. Рівне.

У ході проведеного обшуку виявлено та вилучено 500 кг обробленого та необробленого бурштину різних фракцій, орієнтовна вартість якого становить 2 млн грн, а також 6 станків для оброблення «сонячного» каміння.

Зазначені слідчі дії проведено у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 198 КК України (придбання або збут майна, завідомо здобутого злочинним шляхом). Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснює прокуратура Рівненської області.

На даний час тривають слідчі дії щодо документування протиправної діяльності осіб, пов'язаної із незаконними операціями із бурштином.

Фото з місця огляду події

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Валов: Співпраця з ...
Наступна новина: Чернігів показав приклад ...

КОМЕНТАРІ