У Рівненській області за позовом прокуратури визнано недійсними земельні торги у м.Вараш та договори оренди землі вартістю 3,2 млн грн

У Рівненській області за позовом прокуратури визнано недійсними земельні торги у м.Вараш та договори оренди землі вартістю 3,2 млн грн

17.03.17 09:46 0 596
Господарським судом Рівненської області підтримано позицію прокуратури області та задоволено її позов про визнання недійсними земельних торгів, рішення органу місцевого самоврядування та договорів оренди земельних ділянок площею 0,75 га вартістю 3,2 млн грн, що розташовані у м.Вараш.

Підставою звернення прокурора до суду стали установлені факти порушень вимог земельного законодавства під час проведення земельних торгів. Зокрема, за наслідками аукціону з продажу права оренди земельної ділянки її державну реєстрацію не проведено, кадастровий номер не присвоєно, а договори оренди землі укладено без зазначення всіх істотних умов, передбачених законодавством.

Реалізуючи конституційні повноваження та реагуючи на виявлені порушення, прокуратурою вжито заходів представницького характеру до захисту інтересів держави у сфері земельних відносин.

Таким чином, завдяки активній позиції прокуратури Рівненської області припинено незаконну оренду земельних ділянок вартістю 3,2 млн грн та їх повернуто до земель запасу органу місцевого самоврядування.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ