17 лучан отримали статус бійця-добровольця антитерористичної операції

17 лучан отримали статус бійця-добровольця антитерористичної операції

17.03.17 11:15 0 505
“ у Луцькій міській раді відбувається знакова подія — запрацювала комісія з питань надання статусу бійця-добровольця антитерористичної операції”, - зазначив у вступному слові заступник міського голови Сергій Григоренко, який очолює названу комісію.

До її складу увійшли керівники окремих виконавчих органів міської ради, депутати, члени виконавчого комітету, представники Добровольчого Українського Корпусу (ДУК) «Правий сектор» та полку “Азов”.

комісія розглядала 18 заяв. За словами Сергія Григоренка, відповідно до Положення про комісію з питань надання статусу бійця-добровольця антитерористичної операції, такий статус надається для осіб з числа жителів міста Луцька, які у складі добровольчих формувань, що були утворені або самоорганізувалися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах бойових дій терміном не менше 21 дня, але, в подальшому, не увійшли до складу Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, Національної гвардії України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань та правоохоронних органів.

Заступник міського голови привітав Сергія Ковальчука, представника Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор», зазначивши, що саме Сергій — перший у Луцьку, хто отримав статус бійця- добровольця.

Такий же статус комісія надала: Юрію Мельнійчуку, Володимиру Бакуліну, В'ячеславу Бакуліну, Ігорю Онищуку, Юрію Рудницькому, Сергію Редіну, Георгію Острову, Юрію Мирному, Володимиру Чопюку, Сергієві та Роману Лімановим, Михайлу Андріюку, Павлу Полякову, Олександру Гнатюку, Юрію Раковичу, Олександру Солодову.

Сергій Григоренко привітав усіх хлопців, хто отримав статус бійця-добровольця антитерористичної операції, побажав усім міцного здоров'я, успіхів та мирного неба.

На завершення члени комісії разом з бійцями-добровольцями зробили спільне фото.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Зміни щодо ...
Наступна новина: За 64 млн грн від ...

КОМЕНТАРІ