Підбили підсумки Спартакіади міста 2016 року і Чемпіонату міста Луцька з футболу сезону 2016

Підбили підсумки Спартакіади міста 2016 року і Чемпіонату міста Луцька з футболу сезону 2016

17.03.17 09:08 0 540
На урочистий захід завітали перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступники міського голови Андрій Киця та Юрій Моклиця, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець, голова федерації футболу міста Луцька, член виконкому асоціації ветеранського футболу України Василь Кохановський, кращі спортсмени міста.

На початку заходу з вітальним словом до присутніх звернувся Тарас Яковлев. Він побажав всім міцного козацького здоров'я, достатку, злагоди, благополуччя. “ Я дякую вам за те, що ви робите таку важку роботу, яку, можливо, не завжди помічають. Але спорт — це здоров'я. Адже головне, щоб наші діти були здорові, а ми змогли виростити здорових та сильних членів суспільства”, - сказав він.

Юрій Волинець розповів про успіхи наших спортсменів, хід проведення та підсумки спортивно-масових заходів за програмою Спартакіади міста 2016 та Чемпіонату міста Луцька з футболу сезону 2016 року та назвав переможців змагань.

“Хочеться також подякувати владі міста та депутатському корпусу міської ради за розуміння та підтримку галузі.

Усього на розвиток фізичної культури та спорту в місті Луцьку у 2016 році з міського бюджету використано 12 млн 204,7 тис. грн, що на 4 млн 228,5 тис. грн більше у порівнянні з 2015 роком.

З міського бюджету протягом 2016 року виплачувалися 10 стипендій міського голови у сумі 180 тис. грн провідним спортсменам міста.

Протягом 2016 року місто Луцьк займав лідируючі позиції зі спорту вищих досягнень за підсумками участі спортсменів та команд в міжнародних та всеукраїнських змаганнях. Спортивні організації забезпечили належну підготовку спортсменів високого класу.

Підсумовуючи вищевикладене, можна з впевненістю констатувати, що спортивні організації та спортсмени міста в 2016 році були на передових позиціях на змаганнях різних рівнів і вкотре втримали пальму першості серед міст обласного підпорядкування.

Висловлюємо слова вдячності всім спортсменам, тренерам та керівникам спортивних організацій за показані високі результати і зичимо в майбутньому нових яскравих перемог.”

Потому всі переможці змагань отримали заслужені нагороди.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ