Засуджено водія,який вчинив смертельну дорожньо-транспортну пригоду у Вінниці

Засуджено водія,який вчинив смертельну дорожньо-транспортну пригоду у Вінниці

17.03.17 13:29 0 520
Вінницькою місцевою прокуратурою здійснюються процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди, яка мала місце в м. Вінниці.

Досудовим розслідуванням установлено, що 30.05.2016 водій мотоцикла «Viper», рухаючись по проїзній частині вулиці Пирогова у м.Вінниці, наближаючись до перехрестя з вулицею В. Стуса зі значним перевищенням дозволеної швидкості руху, не зменшив її та не пропустив пішохода, яким виявилася 17–річна студентка, внаслідок чого допустив наїзд на останню.

Від отриманих травм молода дівчина померла у лікарні.

Дії водія мотоцикла кваліфіковано за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

За наслідками досудового розслідування обвинувальний акт у даному провадженні скеровано до Вінницького міського суду для розгляду по суті.

За принципової позиції державного обвинувачення Вінницьким міським судом 15.03.2017 «горе–водія» визнано винним у вчиненні вищевказаного злочину. Йому призначено покарання у виді п’яти років позбавлення волі та взято під варту в залі суду.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку електронний ...

КОМЕНТАРІ