На Вінничині учасникам розбійного нападу оголошено про підозру

На Вінничині учасникам розбійного нападу оголошено про підозру

17.03.17 11:14 0 470
Правоохоронними органами розкрито розбійний напад, який трапився наприкінці листопада 2016 року у Барському районі Вінницької області.

Зокрема, нападу зазнала молода жінка у власному будинку від двох чоловіків, які застосовуючи насильство, наносячи удари та погрожуючи ножем, зв'язали їй руки і ноги. Продовжуючи чинити злочин, нападники не тільки винесли із домоволодіння гроші, ювелірні вироби, побутову техніку та мобільний телефон потерпілої, а й заволоділи її транспортним засобом.

Завдяки правильно обраній тактиці процесуального керівника прокуратури Вінницької області, кропіткій праці слідчих та працівників карного розшуку ГУНП у Вінницькій області, зібрано достатньо доказів для обґрунтованої підозри двох осіб у вчиненні вищевказаних злочинів.

Наразі зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 187 та ч. 3 ст. 289 КК України, вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів.

Додатково: ч. 3 ст. 187 КК України – розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, - карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна; ч. 3 ст. 289 КК України – незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або якщо вони завдали великої матеріальної шкоди, - караються позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі в ОДА ...
Наступна новина: Чернівці: Зміни щодо ...

КОМЕНТАРІ