Очільник прокуратури Вінницької області провів виїзний прийом громадян

Очільник прокуратури Вінницької області провів виїзний прийом громадян

17.03.17 17:55 0 586
На виконання вимог ст. 22 Закону України «Про звернення громадян» та відомчих нормативних актів прокурором області В'ячеславом Соколовим проведено прийом громадян у Погребищенському районі (Калинівська місцева прокуратура).

До нього прийшли жителі району, з питань неналежного досудового розслідування у кримінальному проваджені щодо можливої розтрати майна одного з підприємств району.

Крім того, до очільника відомства звернулись громадяни з наболілими питаннями щодо невиконання рішень суду про стягнення заборгованої заробітної плати з ТОВ «Погребищенський маслосир завод».

Стан досудового розслідування у кримінальному проваджені взято на контроль прокурором області. Питання щодо виконання рішення суду про стягнення боргу буде вивчено прокуратурою області з урахуванням повноважень відомства, передбачених законами України «Про прокуратуру» та «Про виконавче провадження».

Також прийнято до розгляду усне звернення жителя с. Гопчиця щодо тяганини під час досудового розслідування у кримінальному проваджені за фактом спричинення йому тілесних ушкоджень.

За результатами виїзного прийому прийняті заяви, по окремих фактах дано доручення керівнику місцевої прокуратури про перевірку. З питань, вирішення яких не входить до повноважень органів прокуратури, надано кваліфіковані роз'яснення.

Прокуратура області ще раз наголошує: жителі інших районів,

не за місцем розташування місцевої прокуратури, і на далі можуть звертатися за захистом своїх конституційних прав до їх відділів або безпосередньо на прийоми, які здійснюються керівниками прокуратури області та місцевих прокуратур за місцем праці та проживання громадян згідно установлених графіків.

Відділ організації прийому громадян,

розгляду звернень і запитів прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У Ратуші ...
Наступна новина: На Вінничині ігор Івасюк ...

КОМЕНТАРІ