Про автошколи на Буковині

Про автошколи на Буковині

17.03.17 16:55 0 652
Відкритість інформації — запорука якісної підготовки водіїв у навчальних закладах відповідно до стандартів і вимог діючого законодавства.

Минулого року на сайті Головного сервісного центру МВС вперше було оприлюдненосписки акредитованих автошкіл.

Це один з важливих аспектів реформи сервісної сфери МВС, адже люди повинні знати, хто бере на себе відповідальність за навчання їх основам безпеки на дорозі.

Наступним кроком має стати запровадження відкритих рейтингів навчальних закладів, що стимулюватиме конкурентність в якості навчання, сприятиме формуванню професійних брендів тих автошкіл, які дають громадянам добротні знання і практичні навики. Така ідеологія реформи.

В Регіональному сервісному центрі МВС в Чернівецькій області постійно ведеться моніторингова робота щодо діяльності автошкіл. Станом на березень 2017 року в області діє 43 навчальні заклади різних форм власності. Список автошкіл з контактними телефонами, адресами, переліком водійських категорій, місцем знаходження навчальних класів, термінами акредитації регулярно оновлюється на офіційному сайті регіонального сервісного центру у розділі «Автошколи» (http://chv.hsc.gov.ua/avtoshkoli/perelik-avtoshkil/).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міністерство юстиції ...
Наступна новина: Стратегічний курс ...

КОМЕНТАРІ