У Чернівцях презентують поетичні збірки Сергія Пантюка та Олексія Бика

У Чернівцях презентують поетичні збірки Сергія Пантюка та Олексія Бика

17.03.17 10:20 0 481
Творча зустріч-презентація книг Сергія Пантюка та Олексія Бика відбудеться 23 березня у малій залі Палацу культури м. Чернівців. Сергій Пантюк презентуватиме свою нову поетичну збірку «Так мовчав Заратустра», а Олексій Бик – поетичну збірку «Вірші на руці». У програмі також виконання творів під акустичну гітару.

Учасники зустрічі матимуть змогу не лише поспілкуватись з авторами, а й придбати їх нові книги, що складаються з поезій, народжених війною і серцем, а також взяти участь у автограф-сесії.

Вхід вільний, початок о 16.00 годині.

Довідково

Сергій Пантюк – письменник, поет, видавець, видавець, журналіст, громадський діяч, учасник бойових дій на сході України у складі добровольчого батальйону ОУН. Він також є членом Національної спілки письменників України та Національної спілки журналістів України, організатором щорічного поетичного фестивалю «Віршень», історія якого розпочиналась в Чернівцях під назвою поетичного фесту «Під знаком Водолія» ще у 90-х роках минулого століття.

Олексій Бик – журналіст, поет, видавець, журналіст, громадський діяч, боєць ДУК «Правий сектор». Є автором відомої пісні «Добровольці», що став саундтреком до фільму «Добровольці Божої чоти».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові відзначили ...
Наступна новина: В Тернополі сквер на бульв. ...

КОМЕНТАРІ