Степан Барна: Порядок має бути всюди,а ми повинні зберігати єдність

Степан Барна: Порядок має бути всюди,а ми повинні зберігати єдність

17.03.17 10:37 0 545
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації прокоментував події, що відбулися в ніч на 14 березня під стінами адмінбудівлі обласної ради.

«По-перше, ніколи не боявся спілкуватися з людьми. Поважаю право кожного громадянина на мирний протест. Категорично відкидаю будь-які форми силового протистояння, які можуть мати місце на території області та України. Стою на позиції територіальної цілісності нашої Держави і неухильного виконання норм Конституції», - зазначив Степан Барна.

Щодо нічних подій під будівлею на вул.Грушевського, голова ОДА зазначив, що мав спілкування з громадськими активістами, представниками різних депутатських фракцій, які представлені в Тернопільській обласній раді. «Стою на тій позиції, що ми маємо зберігати єдність, робити все для того, щоб не відбувалося розхитування ситуації в країні», - підкреслив Степан Барна.

Також він повідомив, що мав розмову з Адміністрацією Президента, і усі учасники блокування звільнені, і відповідно причин для того, щоб викликати якісь хвилювання немає.

«Водночас хочу зауважити, що в процесі було виявлено більше шести власників одиниць зброї. навіть на території, де проходить антитерористична операція забороняється носіння зброї. Тим більше на мирних територіях та там, де є скупчення людей. Тому порядок має бути всюди, незалежно території, де відбувається подія», - додав Степан Барна.

Нагадаємо, в ніч з 13 на 14 березня громадські активісти під керівництвом ВО «Автомайдан» палили шини на вул.Грушевського під стінами приміщення облради. Голова Тернопільської обласної адміністрації Степан Барна прийшов до протестуючих.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ