На Тернопіллі відбувся круглий стіл з питань протидії торгівлі людьми

На Тернопіллі відбувся круглий стіл з питань протидії торгівлі людьми

17.03.17 10:52 0 529
13 березня у м. Тернополі відбувся круглий стіл на тему: "Зміцнення громадського контролю щодо формування та реалізації державної політики у сфері протидії торгівлі людьми, зокрема у Тернопільській області" в якому прийняои участь представники департаментів, управлінь, відділів облдержадміністрації, установ та громадських організацій, до повноважень яких належить здійснення заходів у сфері протидії торгівлі людьми, депутати та представники Національної поліції в Тернопільській області.

На круглому столі було обговорено такі важливі теми: «Про стан реалізації державної політики у сфері протидії торгівлі людьми в області у 2016 році». Було відмічено, що важливим досягненням є прийняття обласної програми протидії торгівлі людьми в Тернопільській області на період до 2020 року. Представники ТМЖК «Відродження нації» представили результати проекту «Зміцнення громадського контролю щодо формування та реалізації державної політики у сфері протидії торгівлі людьми», який реалізовувався за підтримки Агенції США з міжнародного розвитку, Канадського міністерства закордонних справ, торгівлі і розвитку (DFATD), Міністерства закордонних справ Королівства Норвегії (MFA) та Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні.

На засіданні круглого столу було представлено стратегію інформаційної кампанії на 2017 р. «Запитай мене, що таке безпечна трудова міграція», направлена на працездатне населення Тернопільської області. Також був обговорений проект соціального замовлення у сфері надання допомоги особам, які постраждали від торогівлі людьми в Тернопільській області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Валерій Коровій провів ...
Наступна новина: Тернопільська ОДА та ...

КОМЕНТАРІ