Олег Валов: Співпраця з Гільдією інженерів технагляду суттєво покращить якість контролю за будівництвом наших об’єктів

Олег Валов: Співпраця з Гільдією інженерів технагляду суттєво покращить якість контролю за будівництвом наших об’єктів

17.03.17 09:18 0 557
Коли держава виділяє кошти на реконструкцію або спорудження тих чи інших об'єктів, даний процес потребує належного нагляду та контролю. Про це наголосив заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Валов під час підписання меморандуму з Всеукраїнською громадською організацією «Гільдія інженерів технічного нагляду за будівництвом об'єктів архітектури» (ГІТН).

«Звісно, що 3-4 спеціалісти, які працюють в Управлінні капітального будівництва Тернопільської ОДА, не можуть охопити великі об'єми робіт. Безумовно, допомога нам потрібна. Тож укладений меморандум з Гільдією суттєво покращить якість контролю за будівництвом наших об'єктів. Крім того, дасть можливість підготувати відповідні подання до Кабінету Міністрів України та Міністерства регіонального розвитку щодо змін будівельних норм, які також інколи суперечать одна одній», — зазначив Олег Валов.

Загалом така співпраця покращить і полегшить роботу не лише Тернопільській обласній державні адміністрації, органам місцевого самоврядування, а також усім, хто на території області впроваджує державницьку політику, працює, розбудовує, реконструює об'єкти інфраструктури нашої області, змінює обличчя нашої області на краще, переконаний Олег Валов.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ