Держслужбовці Житомирщини підвищуватимуть кваліфікацію в академії управління Німеччини

Держслужбовці Житомирщини підвищуватимуть кваліфікацію в академії управління Німеччини

17.03.17 12:04 0 507
Державні службовці Житомирщини матимуть змогу протягом 2-ох тижнів підвищувати кваліфікацію у Німецько-Українській академії ефективного управління та розширення громадянських прав у Європі AGREE, що знаходиться у Берліні.

Про це домовилися під час зустрічі 16 березня, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Олексій Ясюнецький та директор Європейської Академії Берліну Екерт Штратеншульте.

«Ми однозначно підтримуємо цю ініціативу. Завдяки навчанню наші працівники ознайомляться із європейським досвідом, матимуть змогу перейняти кращі німецькі практики управління. Це знання, які неодмінно мають бути в кожного», – сказав Олексій Ясюнецький.

Також він запропонував запровадити форму відгуків та систему контролю практичного використання здобутих навичок безпосередньо у робочому процесі.

«Після багаточисленних зустрічей наша програма була покращена та максимально адаптована для державних службовці України. Ми розуміємо, що досить важко відправляти до нас своїх працівників на довгий термін, саме тому ми і розподілили курс на дистанційну частину та теоретичну», – сказав Екерт Штратеншульте.

Довідково. Європейська Академія Берліну здійснює навчальну програму, яка фокусується суто на українських інтересах та відповідає найновішим фаховим та педагогічним стандартам якості.

Основна мета проекту AGREE охоплює принципи ефективного управління, сприяє обміну новітнім досвідом та базується на аналізі потреб українських партнерів.

Також у 2017 році випускники семінарів матимуть змогу стати тренером та вчити своїх колег на місцях.

Основні теми семінарів: якісне урядування, подолання корупції, місцеве самоврядування, управління державним фінансуванням.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: Відбудеться творчий звіт ...

КОМЕНТАРІ