На Закарпатті поліцейські вітали жінок-водіїв зі святом 8 Березня

На Закарпатті поліцейські вітали жінок-водіїв зі святом 8 Березня

18.03.17 14:39 0 740
Інспектори із забезпечення безпеки дорожнього руху кожній пані за кермом подарували квітку та теплі вітальні слова.

Оригінально відзначили свято 8 Березня Закарпатські поліцейські. зранку працівники відділу безпеки дорожнього руху спільно із інспекторами по забезпеченню безпеки дорожнього руху Мукачівського ВП провели святкову акцію для жінок-водії Свалявщини.

Поліцейські в кількості двох нарядів зупиняли жінок за кермом автотранспорту, Але не для того, аби штрафувати, а для того щоб кожна пані за кермом одержала від молодого інспектора тюльпан та теплі вітальні слова.

У такий оригінальний спосіб закарпатські стражі доріг вирішили привітати представниць чарівної статі з Жіночим днем 8 Березня.

Зізнатись, акція ця здивувала окремих жінок, які спершу гадали, що їх зупинили, аби наказати. Проте, коли їх простягли замість звичного адмінпротоколу квіти, жінки мило усміхалися та щиро дякували.

Жодна пані за кермом не була обділеною увагою. З милих усмішок жінок було зрозуміло, що така акція прийшлася жителькам Свалявщини до вподоби.

Працівники поліції щиро вітають усіх чарівих закарпаток і тих, хто за кермом, пішки чи їздить в громадському автотранспорті, зі святом 8 Березня. Залишайтеся завжди такими чарівними!

Відділ УПД ГУНП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині відбулися ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ