Працівники Вінницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності з нагоди відзначення 100-річчя подій Української революції 1917 – 1921 років вшанували пам'ять Костянтина Василенка (+фото)

Працівники Вінницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності з нагоди відзначення 100-річчя подій Української революції 1917 – 1921 років вшанували пам'ять Костянтина Василенка (+фото)

18.03.17 16:55 0 767
З нагоди відзначення 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років у п'ятницю 17 березня 2017 року відбулося покладання квітів до меморіальної дошки славного сина України, незламного борця за волю українського народу, члена Центральної ради, першого міністра – генерального секретаря праці Української Народної Республіки Костянтина Прокоповича Василенка. Дошка встановлена на фасаді адміністративної будівлі виконавчої дирекції Вінницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності у місті Вінниці по вул. Зодчих, 22.

В урочистостях взяли участь працівники Вінницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, громадськість, жителі обласного центру. Всі вони перед покладанням квітів виконали гімн України.

У виступі на урочистостях директор виконавчої дирекції Вінницького обласного відділення Фонду Віталій Давиденко наголосив, що у рік 100-річчя початку Української революції 1917-1921 років, як і 100 років тому, Україна змушена зброєю захищати власний цивілізаційний вибір, свободу, демократію, державний суверенітет від російського агресора. У цій війні важливо пам'ятати і не допустити тих помилок і прорахунків, які призвели до поразки Української революції. Основна причина тодішньої поразки – внутрішні незгоди під час зовнішньої агресії.

Урочистості з вшанування видатного учасника Української революції 1917 – 1921 років Костянтина Василенка засвідчили, що національна єдність – обов'язкова умова збереження незалежності та державності нашої країни.

Низький уклін і шана героїчним творцям національної державності – полум'яним патріотам у боротьбі за незалежність і соборність України від спадкоємців і сучасних продовжувачів українського державотворення!



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині шляхи ...

КОМЕНТАРІ