Керівники області привітали працівників житлово-комунальної сфери Вінниччини з професійним святом (+фото)

Керівники області привітали працівників житлово-комунальної сфери Вінниччини з професійним святом (+фото)

18.03.17 16:26 0 726
З нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, в приміщенні обласної державної адміністрації працівників ЖКГ привітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій та голова обласної Ради Анатолій Олійник. Також вітали працівників галузі з професійним святом заступник голови ОДА Василь Броварник, директор Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Сергій Волков та голова обласної організації профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості побутового обслуговування населення Алла Рафал.

У своєму привітанні Валерій Коровій відзначив велике значення роботи працівників сфери житлово-комунального господарства для забезпечення комфортного життя населення області.

«Ваша галузь тісно пов'язана із забезпеченням комфортного проживання людей, життєдіяльності підприємств і установ, лікарень, шкіл і дитячих садків. Благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від надійності надання послуг, від професіоналізму і відповідальності людей, що працюють у цій сфері. На ми вже не уявляємо наше життя без цілодобової роботи житлово-комунальних підприємств. Працівники комунальних підприємств невтомно піклуються, щоб у домівках була вода, тепло, щоб тішили око прибрані вулиці, двори і під'їзди. Сердечно вітаємо з нагоди професійного свята та дякуємо вам за самовіддану, відповідальну та почесну працю на благо людей!», - зазначив у вітальному слові Валерій Коровій.

Слова привітання висловив голова обласної Ради Анатолій Олійник. Про основні досягнення роботи галузі ЖКГ області проінформував директор профільного департаменту Сергій Волков.

За сумлінну працю та особистий внесок у розвиток галузі понад 60 працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення нагороджено почесними грамотами обласної адміністрації та обласної Ради.











































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 3)
Попередня новина: У Житомирі відзначили ...
Наступна новина: Працівники Вінницького ...

КОМЕНТАРІ