В Україні запустили мобільні сервісні центри МВС (+фото)

В Україні запустили мобільні сервісні центри МВС (+фото)

18.03.17 13:06 0 633
Пересувні сервісні центри, оснащені сучасним обладнанням, виїжджатимуть за графіком у віддалені населені пункти України та надаватимуть громадянам найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

За словами Арсена Авакова, від перші 20 мобільних сервісних центрів МВС роз’їхалися країною та надаватимуть послуги у тих населених пунктах, де немає стаціонарних центрів.

« ми презентували наступний крок реформи. Запуск роботи мобільних сервісних центрів МВС – це виклик державному сервісу та вимога часу, адже наша мета – зробити державний сервіс доступним у кожному куточку країни. Сподіваємось на співпрацю у кожному регіоні», – зазначив міністр внутрішніх справ.

Переглянути графік курсування, часи прийому мобільних сервісних центрів МВС та інтерактивну карту маршрутів можна на сайті Головного сервісного центру МВС hsc.gov.ua у розділі «Мобільні СЦ».

«Це вперше, коли не громадяни мають їхати за отриманням державних послуг, а державний сервіс рухатиметься до громадян. Працюватимуть центри на запит від місцевих органів виконавчої влади, а заявку для роботи можна подати до Регіонального сервісного центру МВС в області. Громадяни з легкістю знайдуть інформацію про потрібні документи та графік роботи МСЦ МВС на сайті», – повідомив керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Нагадаємо, що в Україні вже працюють 15 нових сервісних центрів МВС, до кінця року буде оновлено 50 центрів по всій Україні. Центри оснащені електронними чергами, зручними інформаційними системами, планшетами для оцінки якості обслуговування. На сайті hsc.gov.ua можна переглянути завантаженість центрів за допомогою камер відеоспостереження.



Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За вихідні на Закарпатті ...
Наступна новина: Луцьк: відбулася ...

КОМЕНТАРІ