В Тернополі заява міського голови Сергія Надала щодо подій 17 березня

В Тернополі заява міського голови Сергія Надала щодо подій 17 березня

18.03.17 11:26 0 804
Зранку 17 березня спецпризначенці Нацполіції перед початком робочого дня увірвалися у приміщення міської ради Тернополя, деяких управлінь та комунальних підприємств міста, проводять обшук та вилучення документів.

Дозвіл на обшук видав сумнозвісний Печерський суд Києві, а самі обшуки відбувалися без присутності керівників структурних підрозділів міської ради, що є порушенням законодавства України.

Правоохоронцям передані всі затребувані документи, оскільки всі угоди та вся документація укладені відповідно до законодавства.

«Сам факт «штурму» міської ради Тернополя не лише завдає сильного репутаційного удару по усьому місту, але й показує, що методи роботи правоохоронців, які діяли за часів Януковича, досі використовуються, - каже міський голова Сергій Надал. – Розцінюю такі дії поліції, як політичне замовлення та переслідування представників ВО «Свобода» за принципову позицію щодо окупованих територій Донбасу. Адже перед тим правоохоронці відкрили кримінальну справу на міського голову Івано-Франківська Руслана Марцинківа (члена ВО «Свобода»)».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: свалявські ...
Наступна новина: У Луцьку запровадять єдину ...

КОМЕНТАРІ