На дорогах Закарпаття за добу поліція виявила 4 нетверезих водії

На дорогах Закарпаття за добу поліція виявила 4 нетверезих водії

20.03.17 08:23 0 795
Серед чотирьох нетверезих водіїв, яких за добу спіймали закарпатські поліцейські – один попадається правоохоронцям вже втретє. На 21-річного мешканця Іршавського району окрім протоколу за нетверезу їзду, складено ще й за керування автівкою без водійського посвідчення

В с.Вільхівка Іршавського району поліцейські зупинили автомобіль «Nіssаn Аlмеrа», оскільки на автівці не було увімкнено світло фар. За кермом перебував 21-річний місцевий житель, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння – драгер зафіксував у нього 1,8 проміле алкоголю. Окрім цього, працівники поліції встановили, що на даного громадянина вже двічі складали адміністративні протокли за керування транспортним засобом в нетверезому стані. Вперше він попався в грудні минулого року, тоді суд присудив йому штраф у розмірі 10 тисяч 200 гривень, яких правопорушник досі не сплатив. Вдруге він був затриманий за керування в нетверезому стані у лютому цього року. Навіть не маючи водійського посвідчення, хлопець вже втретє вчиняє таке правопорушення. На цей раз окрім протоколу про нетверезу їзду, його притягнуто до відповідальності за керування без відповідних документів.

У Перечині правоохоронці зупинили автомобіль «Sкоdа Окtаvіa», за кермом якої перебував 56-річний місцевий житель. У водія були явні ознаки алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення він відмовився. У присутності двох свідків на нього все ж таки склали адмінпротокол.

Наступного нетверезого водія поліцейські зупинили у центрі Хуста – 55-річного водія скутера. Драгер виявив у нього 1,78 проміле алкоголю.

У Міжгір’ї працівники поліції зупинили автомобіль ВАЗ-21099, за кермом якого перебував 29-річний житель с.Лозянське Міжгірського району. Підставою зупинки транспортного засобу стало те, що на машині не підсвічувався задній номерний знак. Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився. У присутності свідків, на нього склали відповідний адмінпротокол.

Міру покарання всім правопорушникам, яких виявили працівники закарпатської поліції обиратиме суд.

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Поліція Закарпаття ...
Наступна новина: Продаж сонцезахисних ...

КОМЕНТАРІ