Як вибрати кращий сухий корм для собак?

Як вибрати кращий сухий корм для собак?

22.03.17 13:56 0 1569

Сучасні власники собак все частіше замислюються, як дати своєму улюбленцю повноцінне харчування? Велика кількість людей вже приходить до розуміння, що правильніше все-таки годувати збалансованим сухим кормом, а не вареною кашею з незрозуміло яким м'ясом. Хоча, суперечки з цього питання триватимуть завжди.

Ринок сухих кормів досить насичений. Здійснюючи покупку, хочеться купити найкращі сухі корми для собак. Але виникає логічне запитання: "Який корм вважається найкращим?".

Вибираємо сухий корм

Якщо ви вже вирішили, що сухий корм для собак - це хороша їжа для вашого вихованця, то залишається лише вибрати виробника.

Перша порада для тих, хто дійсно любить свою собаку - довіряйте тільки професійним кормам. Їх можна відрізнити:

  • За ціною - вона дорожча;
  • По країні виробникові - якісні корми не виробляються в країнах зі слаборозвиненою економікою;
  • По бренду - такі марки загальновідомі в світі.

Елітні сухі корми

Найкращі сухі корми для собак ще називають кормами преміум класу. Вони містять харчування, збалансоване найкращим чином.

Крім м'яса собакам, та й іншим тваринам, потрібні ще і овочі. У них містяться речовини, яких немає в м'ясі, але які потрібні собаці. Але проблема в тому, що жодна поважаюча себе собака не стане харчуватися овочами. Що ж робити? На допомогу приходять нові технології і розробки. У сухому кормі, особливо преміум класу, містяться всі речовини необхідні для організму собак. Вітаміни та мінерали, які собаки можуть недоотримувати при годуванні натуральними продуктами, в сухих кормах присутні в потрібному обсязі.

Один з поширених міфів говорить про те, що при годуванні сухим кормом тварина може чогось недоотримати. Саме тому багато власників роблять для своєї собаки змішаний раціон. Але ця ситуація трохи помилкова. У кращих сухих кормах для собак все добре збалансовано і додаткового харчування абсолютно не потрібно. Господарям можна перестати турбуватися і дотримуватися лише єдиного важливого правила - давати собаці досить води.

До речі, кращі сухі корми для собак, так звані, елітні корми, мають ще й низьку добову витрату. Завдяки збалансованості, практично вся їжа перетравлюється. Таким чином, дорогі корми є насправді самими економічними.

Склад

При виборі кращих сухих кормів для собак звертайте увагу на склад - він в обов'язковому порядку повинен бути на упаковці! І першим у переліку має йти м'ясо.

На сьогодні є декілька виробників кормів преміум класу. У кожного виробника є лінійка продуктів, з якої можна вибрати корм, який підійде саме вашій собаці.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ