У Рівненській області завідувач відділенням лікарні підозрюється в одержанні неправомірної вигоди у сумі 2400 грн

У Рівненській області завідувач відділенням лікарні підозрюється в одержанні неправомірної вигоди у сумі 2400 грн

25.03.17 08:04 0 486
Прокуратурою Рівненської області повідомлено про підозру завідувачу травматологічного відділення одного із комунальних закладів охорони здоров'я в області у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачене ч.1 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

Факт одержання посадовцем медичної установи коштів від пацієнта у сумі 2400 грн задокументовано працівниками прокуратури та Головного управління Національної поліції в Рівненської області. Гроші призначалися за видачу епікризів та направлення, необхідних для проходження в подальшому медично-соціально-експертної комісії з метою отримання групи інвалідності.

Саме під час передачі 13.03.2017 лікарю другої частини неправомірної вигоди останнього було викрито, а неправомірну вигоду виявлено та вилучено у ході проведення огляду місця події.

17.03.2017 судом стосовно підозрюваного обрано запобіжний захід у виді особистого зобов'язання.

Триває досудове розслідування, яке здійснюють слідчі слідчого управління Головного управління Національної поліції в Рівненській області за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Міський голова ...
Наступна новина: На Вінничині відкриття ...

КОМЕНТАРІ