Чернігів: Міський голова вимагає від ЖЕКів більш якісного виконання всіх робіт

Чернігів: Міський голова вимагає від ЖЕКів більш якісного виконання всіх робіт

25.03.17 08:03 0 525
Подавати звіти без белетристики, а з конкретним переліком виконаних робіт, закликав Чернігівський міський голова керівників структурних підрозділів на розширеній нараді з ними. Які саме дані мають бути у звітах, аби обговорення було конструктивним, Владислав Атрошенко показав на прикладі КП ЖЕК-13, керівник якого звітував відповідно до плану нарад.

Міський голова продемонстрував володіння ситуацією щодо економічних показників цього підприємства, які не досить успішні. Зокрема, накопичені борги, мають місце неповне виконання робіт і суттєві недоліки в обслуговуванні житла.

Як додаткову ілюстрацію до своїх зауважень Владислав Атрошенко продемонстрував знімки неприбраних стихійних сміттєзвалищ, зроблені ним у ці вихідні на території, підпорядкованій цьому підприємству, а саме, на вулиці Кошового. За словами мешканців мікрорайону, це сміття не вивозилося вже протягом 2-х тижнів.

Міський голова дав доручення підготувати аналіз фінансово-господарської діяльності в розрізі кожного КП ЖКГ, в тому числі доходів і витрат на виконання всіх складових послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, врахованих у тарифах.

А також - перевірити виконання обов'язків щодо підтримання чистоти на території всього міста. Зокрема, доручив звернути увагу на території навколо трансформаторних підстанцій у дворах міста, яка часто-густо в антисанітарному стані. Ці обстеження мають бути проведені спільно з представниками "Обленерго".

- Чисте місто та послуги вчасно і якісно – от що потрібно всім чернігівцям від вас, - наголосив міський голова.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Спортивні будні в КЗ ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ