Безробітні Чернігова розпочали навчання за професією «водій тролейбуса»

Безробітні Чернігова розпочали навчання за професією «водій тролейбуса»

25.03.17 13:47 0 537
З 20 березня 12 безробітних чернігівців розпочали освоювати нову професію - водій тролейбуса. Навчання організовано Чернігівським міським центром зайнятості.

Під час навчання, яке триватиме майже півроку, слухачі опанують теорію та отримають практичні навички. За цей час вони ознайомляться з низкою дисциплін, зокрема основами галузевої економіки і підприємництва, правових знань, а також з інформаційними технологіями, будовою та технічним обладнанням тролейбуса, правилами дорожнього руху, охороною праці, основами безпеки руху і правилами обслуговування пасажирів. Теоретичний курс безробітні опановують на базі КП «Чернігівський обласний навчально-курсовий комбінат». Потім, на виробничій практиці, слухачі закріплять здобуті знання та вчитимуться керувати та обслуговувати тролейбуси. Стажуватимуться вони в КП «Чернігівське тролейбусне управління», куди за направленням служби зайнятості й будуть працевлаштовані після успішної здачі всіх іспитів.

Вчаться безробітні за рахунок Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

За інформацією Чернігівського міського центру зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міністр молоді та спорту ...
Наступна новина: На Театральному майдані ...

КОМЕНТАРІ