Геннадій Зубко: Ми рухаємось у жорсткому графіку: законопроекти з енергоефективності мають бути розглянуті вже цього тижня

Геннадій Зубко: Ми рухаємось у жорсткому графіку: законопроекти з енергоефективності мають бути розглянуті вже цього тижня

25.03.17 16:11 0 493
Ми рухаємось у жорсткому графіку! До 1 квітня має бути розглянутий необхідний законодавчий пакет з енергоефективності. Нам потрібна підтримка народних депутатів. Ключові законопроекти мають бути включені до порядку денного ВРУ вже цього тижня.

Про це заявив Віце-прем'єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко на Погоджувальній раді у парламенті.

«Наразі Україна знаходиться в міжопалювальному періоді. ми готові надати споживачу не тільки «теплі кредити», а й спільно з нашими європейськими партнерами підтримку з технічної та фінансової допомоги. Тому, ще раз звертаюсь до народних депутатів та керівників фракцій, підтримати надзвичайно важливі закони для України. Їх прийняття зніме тиск на державу і українські родини, які перебувають під тиском комунальних тарифів», - наголосив Геннадій Зубко.

Віце-прем'єр-міністр зазначив, що блок законів з енергоефективності підтриманий всіма фракціями у ВРУ, тому він має бути включений до порядку денного вже цього тижня. Зокрема, це законопроекти:

* "Про житлово-комунальні послуги" (№1581-д);

* "Про комерційний облік комунальних послуг" (№4901);

* "Про енергетичну ефективність будівель"(4941);

* "Про Фонд енергоефективності" (№5598).

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Надал: «На Раді ...
Наступна новина: Чернівці: Триває весняний ...

КОМЕНТАРІ