У Житомирі пройшов тренінг для редакторів комунальних газет області

У Житомирі пройшов тренінг для редакторів комунальних газет області

25.03.17 10:16 0 454
Для редакторів та журналістів комунальних газет області 17 березня у Житомирі пройшов тренінг «Юридична та правова допомога в процесі роздержавлення друкованих комунальних ЗМІ».

Про це інформує Житомирський прес-клуб.

Спікер тренінгу – Ігор Федоренко, юрист мережі медіа-юристів Інституту розвитку регіональної преси, викладач навчального курсу «Правове регулювання журналістської діяльності» у м. Суми, розповів учасникам про всі деталі та етапи процесу роздержавлення відповідно до Закону України «Про реформування державних і комунальних ЗМІ».

Найбільше редакторів цікавили питання:

– яку організаційно-правову форму підприємства обрати;

– чим ТОВ краще від АТ чи ПП;

– як розподілити частки між співзасновниками-членами трудового колективу, їх передачі при бажанні чи потребі іншим особам;

– продовження та укладання договору на оренду приміщення, неможливість суборенди приміщень, які надані в оренду на пільгових умовах.

На ці та інші питання Ігор Федоренко надавав кваліфіковані відповіді.

Також редактори можуть отримувати постійні юридичні консультації, звернувшись до юриста ІРПП Людмили Панкратової за телефоном 093-102-10-81 (щосереди та щоп'ятниці) або надіслати запитання на електронну пошту ztpres@ukr.net.

Участь в заході взяли працівники редакцій з Новоград-Волинського, Пулинського, Ємільчинського, Романівського, Хорошівського, Баранівського, Чуднівського, Любарського, Житомирського та Овруцького районів.

Нагадаємо, що 17 редакцій області потрапили до першого етапу реформування комунальних ЗМІ.

Довідково: В рамках проекту «Комплексна підтримка друкованих ЗМІ різних регіонів України в процесі роздержавлення та налагодження їх самостійної діяльності» передбачено ще 4 тренінги для керівників комунальних ЗМІ Житомирщини. Наступний відбудеться 21 квітня 2017 року.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінниччина продовжує ...
Наступна новина: В Луцьку юніори плавці ...

КОМЕНТАРІ