У Житомирі вручили 14 сертифікатів на квартири співробітникам СБУ.

У Житомирі вручили 14 сертифікатів на квартири співробітникам СБУ.

25.03.17 12:03 0 473
14 нових квартир у Житомирі отримали працівники Служби безпеки України.

Урочисте вручення сертифікатів на квартири у житловому комплексі «Преміум парк» відбулося 23 березня, за участю керівництва області та міста.

Голова облдержадміністрації Ігор Гундич привітав працівників Служби безпеки з професійним святом та зазначив: «У непрості часи для України СБУ – одна із тих служб, яка докладає максимум зусиль, щоб ми відчували себе у безпеці. 14 сертифікатів на квартири – це приклад співпраці між різними гілками влади і приватним бізнесом. Рік тому був наданий дозвіл на будівництво і вже маємо результат».

Забезпечити житлом співробітників Служби безпеки України у Житомирській області, 12 з яких є учасниками бойових дій, вдалося без залучення жодної копійки бюджетних коштів.

Міський голова Сергій Сухомлин відзначив, що завдяки Ігорю Гундичу у минулому році Житомирська область із 300 млн грн на закупівлю квартир за державною програмою для учасників АТО отримала 30 млн грн – 10% від всієї суми. Цьогоріч ця сума зросла у 5 разів – 169 млн грн.

Вручив сертифікати та ключі від квартир начальник Управління СБУ у Житомирській області Володимир Пахнюк.

Довідково:

Будівництво розпочато навесні 2016 року на земельній ділянці площею 1,12 га по вул. Синельниківській, 14 в м. Житомир. Управління СБУ в області відмовилося від права постійного користування на цю земельну ділянку в обмін на отримання від забудовника 40 квартир.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ