Чернівці: В управлінні освіти проводять службове розслідування. Його результати обговорять на позачерговій сесії міської ради

Чернівці: В управлінні освіти проводять службове розслідування. Його результати обговорять на позачерговій сесії міської ради

25.03.17 09:44 0 426
Службове розслідування щодо належного виконання посадових обов'язків працівниками управління освіти Чернівецької міської ради з організації публічних закупівель для потреб закладів освіти міста призначив 17 березня своїм розпорядженням міський голова Олексій Каспрук.

Комісію з проведення службового розслідування очолює заступник міського голови Олександр Паскар. До складу комісії входять фахівці юридичного та фінансового управлінь, відділів з питань державних закупівель та контрольно-перевірочної роботи міської ради, голова депутатської комісії з питань гуманітарної політики.

З метою забезпечення об'єктивних умов для проведення службового розслідування начальника управління освіти Сергія Мартинюка з 20 березня відсторонено від виконання службових обов'язків.

Тимчасово виконання обов'язків начальника управління освіти покладено на заступника начальника, начальника відділу загальної середньої освіти Олену Кузьміну.

«Про результати службового розслідування, ситуацію, що склалася, будемо говорити 27 березня о 11.00 на позачерговій сесії міської ради. Вважаю, що така відверта розмова потрібна. Прошу долучитися до обговорення освітян, батьків, підприємців, підрядників, які працювали на об'єктах освіти. Цікавить об'єктивна інформація та принципова позиція кожного. Відверта публічна розмова – це краще, ніж поширення чуток і неперевірених домислів. Думаю, що таке обговорення допоможе і розслідуванню цього злочину. Нам немає чого приховувати, завжди готовий про болючі і неприємні моменти говорити з громадою»,- повідомив міський голова Олексій Каспрук.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ