Чернівці: Організація ветеранів України відзначає 30-річчя

Чернівці: Організація ветеранів України відзначає 30-річчя

25.03.17 11:21 0 576
З нагоди 30-річчя створення організації ветеранів України в Будинку офіцерів відбулися урочистості за участю активу ветеранських організацій краю, учасників АТО та представників влади.

«Без участі такої великої і авторитетної громадської організації важко уявити українське суспільство, – каже Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. – Тішить, що наші ветерани залишаються соціально активними і роблять чималий внесок у розбудову міста та країни. Тож бажаю всім довгих років життя і миру».

За активну громадську позицію, вагомий внесок у розвиток ветеранського руху та з нагоди 30-річчя від дня створення організації ветеранів України Олексій Каспрук вручив листи подяки та грошові винагороди члену ради Чернівецької міської організації ветеранів Василю Сорохану, голові первинної ветеранської організації №18 Ігорю Нейману, члену ветеранської організації КЖРЕП №7 Олені Водоп'яновій, заступнику голови Садгірської організації ветеранів Марії Федоровій, голові первинної ветеранської організації «Житлосервіс» Станіславу Медвецькому, голові ревізійної комісії міської організації ветеранів Валентині Гнедіній.

Довідково

Організація ветеранів України є добровільною Всеукраїнською громадською організацією ветеранів Великої Вітчизняної війни, інших війн і воєнних конфліктів, ветеранів праці, військової служби і органів внутрішніх справ. Головною метою Організації є всебічний захист прав, соціальних, економічних, вікових та інших інтересів ветеранів війни, праці, військової служби і органів внутрішніх справ, інших пенсіонерів – громадян похилого віку. Організація була створена за ініціативою ветеранської громадськості на Першій Установчій конференції ветеранів війни і праці, яка відбулася 28 березня 1987 року.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: заступник ...
Наступна новина: В Житомирській області 5% ...

КОМЕНТАРІ