В Луцьку змагання юних інтелектуалів

В Луцьку змагання юних інтелектуалів

25.03.17 16:19 0 493
У приміщенні КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” протягом п'яти днів з 14 по 18 березня проходили традиційні змагання з шахів «Біла тура» серед команд загальноосвітніх навчальних закладів за програмою Спартакіади міста Луцька 2017 року в четвертій групі. Організатором цих змагань інтелектуалів традиційно є управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради за підтримки управління освіти та КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”.

Боротьбу за шахівницями вели двадцять шкільних команд, з загальною кількістю 60 учасників.

За регламентом змагань команди були поділені на дві групи, де в очних поєдинках визначали найсильніших.

У першій групі перемогла команда ЗОШ № 5. Друге місце у шахістів ЛНВК № 24, а третє – у команди ЗОШ № 11.

В другій групі найкращими були шахісти гімназії № 18. Друге місце у команди СЗОШ №1, а третє – у юних інтелектуалів НВК № 26.

У суботу, відповідно до положення, по дві кращі команди з кожної групи, в очному протистоянні, розіграли звання найінтелектуальнішої школи цьогорічної першості.

За підсумками усіх зустрічей переможцями шахових спартакіадних змагань стала команда гімназії № 18 у складі Володимира Герчука, Артема Матвійчука та Тараса Перика. Друге місце у команди СЗОШ № 1 (Сергій Григорович, Стас Цицик, Любомир Ткачук), а третє – в юних шахістів СЗОШ № 5 (Аршак Авагян, Богдан Кривовязюк, Гоар Авагян). Почесне четверте місце в команди ЛНВК № 24 (Назар Мельник, Микита Митура, Максим Кирилюк).

По закінченні змагань переможці та призери нагороджені дипломами та грамотами управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради.

Управління освіти Луцької міської ради 728 058

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: На Житомирщині майже на ...

КОМЕНТАРІ