В Луцьку розпочала роботу 20-а сесія міської ради

В Луцьку розпочала роботу 20-а сесія міської ради

25.03.17 10:46 0 455
Розпочалося пленарне засідання 20-ї сесії міської ради. До порядку денного включено більше 100 питань.

За дорученням депутатів розпочалося пленарне засідання під головуванням обранця громади Григорія Пустовіта.

Під час формування порядку денного роботи від постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру надійшла пропозиція включити до порядку денного питання “Про обрання секретаря Луцької міської ради”. Депутати підтримали це подання і була сформована лічильна комісія.

Частина депутатів відмовилася від участі у процесі обрання та голосуванні за нового секретаря міської ради. Таку позицію висловили представники фракцій “Солідарність”, ВО “Свобода”, “Самопоміч”, “Народного контролю” та позафракційний депутат Микола Яручик. Вони мотивували це рішення тим, що Юлія Вусенко подала позовні заяви у суд щодо визнання незаконним рішення міської ради від 15.03.17 р № 19/1 “Про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради Вусенко Ю.В.” та пропонували перенести розгляд питання про обрання нового секретаря.

На посаду секретаря міської ради була запропонована кандидатура Ігоря Поліщука. За результатами таємного голосування 23 депутати підтримали вищезазначену кандидатуру.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Проведення ...

КОМЕНТАРІ