Луцьк: «Спорт для всіх – радість життя!»

Луцьк: «Спорт для всіх – радість життя!»

25.03.17 12:57 0 579
19 березня 2017 року в м. Володимир – Волинському проходив XIII обласний фестиваль «Спортивне довголіття – « Спорт для всіх – радість життя» серед ветеранів. Метою таких змагань є залучення громадян до рухової активності та занять фізичною культурою і спортом та організації активного змістовного дозвілля ветеранів.

Організатор Волинський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» запропонував учасникам фестивалю випробувати свої сили у п'яти видах спорту: тенісі настільному, шахах, шашках, плаванні та міні – футболу. Провідні професіонали «ЛМЦФЗН «Спорт для всіх» долучилися до суддівства з шахів та шагок.

Команда міста Луцька брала активну участь у цьому заході та цілеспрямовано боролася за перемогу. Незважаючи на вік (наймолодший – 38 років, найстарший – 72 – роки), усі учасники змагань з великим задоволенням та молодечим запалом намагались показати достойні результати, а саме:

Шахи – Петруха Анфіса – II місце.

Шашки – Гончарук Павло та Трач Галина – III місце.

Плавання – Наумова Олена та Шалигіна Ольга – I місце.

Сіваченко Вадим – II місце.

Коломієць Михайло та Кідиба Ігор – III місце.

Настільний теніс – Костюк Олександр та Метюк Наталія – I місце.

Загальнокомандне перше місце ветерани Луцька здобули у тенісі настільному та плаванні .

II місце виборола наша команда з міні – футболу на чолі з тренером Василем Кохановським, який є головою Федерації футболу міста Луцька.

Підсумувавши результати, команда КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» отримала I місце на обласній спартакіаді «Спортивне довголіття» серед міст області.

Щасливі та задоволені успіхом учасники змагань з позитивним настроєм повернулися до Луцька.

Дирекція КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» висловлює велику вдячність усім спортсменам, які змагалися на спартакіаді та чекає на наступний рік в такому ж складі.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Структура тарифів на ...
Наступна новина: Жителі Тернопілля отримали ...

КОМЕНТАРІ