В Луцьку внесено зміни до соціальних програм

В Луцьку внесено зміни до соціальних програм

25.03.17 08:29 0 507
Депутати міської ради своїм рішенням внесли зміни до Комплексної програми підтримки мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців Збройних сил України, які брали участь в антитерористичній операції на Сході України, членів їх сімей, а також сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, які проживають в м. Луцьку та на території Прилуцької сільської ради Ківерцівського району на 2017 рік.

Директор департаменту соціальної політики Тетяна Книш пояснила, що у зв'язку із зверненнями учасників антитерористичної операції та членів їх сімей із числа мешканців території Прилуцької сільської ради Ківерцівського району щодо професійної адаптації демобілізованих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції шляхом організації навчання на водіїв категорій “В”, «С», «D» та психологічної реабілітації демобілізованих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції та членів їх сімей (дружина, чоловік), шляхом направлення до санаторно-курортних закладів для проходження курсу реабілітації, виникла потреба у внесенні змін до Програми щодо поширення відповідних пунктів її заходів на вказану категорію. Внесення змін до Програми надасть можливість забезпечить соціальний захист і підтримку учасників антитерористичної операції та членів їх сімей із числа мешканців території Прилуцької сільської ради Ківерцівського району.

Депутати також підтримали зміни до проекту рішення міської ради «Про внесення змін до Програми соціального захисту населення міста на 2016 - 2020 роки, яка затверджена рішенням міської ради від 28.10.2015 № 80/12».

Тетяна Книш зазначила, що зміни потрібні для фінансування окремих заходів Програми, що стосуються адресної фінансової допомоги, оплати за комунальні послуги та харчування для окремих пільгових верств населення. На ці та інші важливі заходи потрібно понад 152 тис. Грн.

Депутат Олександр Кравченко принагідно запропонував Тетяні Книш підготувати пропозиції щодо покращення роботи новоствореного відділу, який займається реабілітацією учасників АТО. Зокрема, його матеріально-технічного забезпечення, придбання комп'ютерної техніки та меблів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ