Члени комісії вирішили звернутися до Верховної Ради України щодо невідкладного розгляду питання проведення виборів Луцького міського голови

Члени комісії вирішили звернутися до Верховної Ради України щодо невідкладного розгляду питання проведення виборів Луцького міського голови

25.03.17 10:31 0 496
На засіданні постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів депутати Павло Данильчук, Богдан Богонос, Сергій Була, Микола Дендіберін, Олександр Кравченко, Андрій Покровський, Григорій Пустовіт, Борис Смаль обговорили та підтримали питання про внесення змін до рішення міської ради від 29.02.2012 № 21/32 «Про врегулювання оренди нерухомого майна територіальної громади м. Луцька» та про надання згоди на прийняття у міську комунальну власність основних засобів (огорожа металева, огорожа металева (сітка), ворота металеві, металева хвіртка), з яких доповідала Грабко Алла Володимирівна, начальник відділу управління майном міської комунальної власності.

Також розглянули листа від Луцької об'єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Волинській області щодо напрацювання спільних позиції для покращення оподаткування майна та оновлення бази об'єктів нерухомості, що підлягають оподаткуванню. Про співпрацю з податковою інспекцією інформували депутатів начальник управління земельних ресурсів міської ради Сергій Шабала та начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю міської ради Юрій Маслюк. Серед напрацьованих рекомендацій вирішили звернутися до ДКП “Луцьктепло”, КП “Луцькводоканал”, Луцької філії ПАТ “Волиньобленерго” з проханням надати базу об'єктів, які вони обслуговують.

Члени комісії заслухали звіт про роботу КЗ «ЛМЦФЗН «Спорт для всіх» за 2016 рік директора КЗ Наталії Назарук.

Вона повідомила, що комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради забезпечував надання фізкультурно-спортивних послуг, які полягають в організації та проведенні фізкультурно-оздоровчої діяльності (проведення заходів), спрямованої на розвиток фізичної культури за її напрямами, а саме на забезпечення рухової активності населення з метою їх гармонійного фізичного розвитку та ведення здорового способу життя.

Враховуючи інтереси різних верств населення міста Луцька, в 8-ми приміщеннях КЗ «ЛМЦФЗН «Спорт для всіх» за місцем проживання із залученням досвідчених фахівців організовано 32 фізкультурно-оздоровчих та спортивних груп, в яких займаються 708 осіб різного віку. Усіма видами фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи в КЗ «ЛМЦФЗН «Спорт для всіх» протягом 2016 року було охоплено понад 24,5 тисяч осіб. Відповідно до календарного плану спортивно-масових заходів впродовж року у місті проведено 422 заходи. У липні за кошти місцевого бюджету (80 тис. грн) організовано роботу щодо відпочинку дітей в таборі денного перебування, в рамках якого проведено 4-х денне таборування 80 дітей пільгових категорій в наметовому містечку на озері Світязь.

Проводилася робота з особами та дітьми з особливими потребами. Організовувалися змагання з настільного тенісу, шахів, шашок, також вони залучалися до участі в Олімпійському дні бігу, велопробігах.

Важливою подією 2016 року стала організація та проведення спортивної частини Спеціальної Олімпіади України для дітей з особливими потребами в місті Луцьку.

КЗ «ЛМЦФЗН «Спорт для всіх» у 2016 році посів перше місце в обласному огляд-конкурсі серед місцевих центрів «Спорт для всіх» з фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи за місцем проживання і відпочинку населення. Також заклад відзначений Волинським обласним центром «Спорт для всіх» в номінації «Краще проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів у місцях відпочинку та проживання населення» .

Окрім цього, Центр за підсумками 2016 року отримав нагороду від Національного олімпійського комітету України за вагомий внесок у популяризації олімпійського руху на Волині, зразкову організацію фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів у місцях проживання і відпочинку населення за Всеукраїнською програмою «Олімпійське літо» і нагороджено кубком за проведення Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота». Депутатська комісія визнала роботу КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх” задовільною.

Члени комісії активно обговорювали запропоноване Андрієм Покровським Звернення Луцької міської ради до Верховної Ради України щодо невідкладного розгляду питання проведення виборів Луцького міського голови. Усі члени комісії у своїх виступах акцентували на важливості і актуальності Звернення. Вони вирішили від комісії внести на розгляд сесії міської ради це питання, відкорегувавши текст Звернення таким чином, щоб воно максимально відповідало інтересам громади.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У клубі ...
Наступна новина: Степан Барна: Приклади ...

КОМЕНТАРІ