Спортивні будні в КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх»

Спортивні будні в КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх»

25.03.17 08:01 0 579
Фізична культура — одна з основних складових здорового способу життя, збереження та розвитку здоров'я людей. Адже тільки здорова дитина досягає успіхів у навчанні, займає гідне становище у колективі, добре розвивається фізично, має стабільний психічний стан.

Працівники комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» організовують і проводять впродовж року з дітьми в мікрорайонах міста різні рухливі спортивні ігри, загартувальні процедури, прогулянки, походи, забави, розваги, змагання.

14 березня 2017 року в спортивному залі загальноосвітньої школи №17 провідний професіонал КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» Наталія Зінь провела змагання з футзалу та товариську зустріч з волейболу.

30 дітей змагалися організовано та завзято. У проведенні цих спортивних заходів допомагали активісти: Влада Дубинка, Максим Парій, Софія Палаєвська, Іван Миколюк.

15 березня у приміщенні КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» «Лучеськ» (вул. Рівненська, 5) з ініціативи активістки Кароліни Яріз проведено особисту першість з дартсу. Змагались 16 учасників. Переможцем стала Дарина Сахнюк.

18 березня юні футболісти розпочали підготовку до міських змагань. Гру провели на футбольному полі школи – інтернат. Участь взяло 4 команди (32 учасника) : «Балка», «Інтер», «Фора», «Атлетик». Діти показали хорошу фізичну підготовку і вміння володіти м'ячем. Допомогу в суддівстві надав волонтер Сергій Зінь. Перемогу виборола команда «Інтер» ( вихованці школи – інтернат на чолі з капітаном Павлом Сохацьким).

Спортивні будні КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» «Лучеськ» проходять організовано та масово. Усі охочі мають можливість пограти в шахи, шашки, настільний хокей та лото, складати пазли, малювати, брати участь в змаганнях з різних видів спорту. Такі заходи зближують дітей, навчають дисципліни, а також виховують повагу один до одного.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ