Луцьке об’єднане управління Пенсійного фонду має наміри передати для ДНЗ № 25 основні засоби,демонтаж яких є недоцільним

Луцьке об’єднане управління Пенсійного фонду має наміри передати для ДНЗ № 25 основні засоби,демонтаж яких є недоцільним

25.03.17 12:09 0 515
Відбулося засідання постійної комісії з питань комунального майна та приватизації. Депутати Богдан Вавринюк, Юрій Безпятко, Орися Залевська, Олександр Козлюк розглянули та підтримали питання про внесення змін до рішення міської ради від 29.02.2012 № 21/32 «Про врегулювання оренди нерухомого майна територіальної громади м. Луцька».

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко пояснила, що відповідно до Положення про оренду майна територіальної громади м. Луцька, затвердженого рішенням міської ради від 29.02.2012 № 21/ 32, державне комунальне підприємство “Луцьктепло” зобов'язане перераховувати до міського бюджету 70% коштів, отриманих від надання в оренду нежитлових приміщень міської комунальної власності. Через критичну нестачу обігових коштів підприємство не мало змоги у повній мірі виконувати свої зобов'язання.

За кошти підприємства було проведено ремонт нежитлових приміщень на пр-ті Соборності, 11 а, що обліковуються на балансі ДКП “Луцьктепло”, для подальшої передачі в оренду на пільгових умовах громадським організаціям.

Враховуючи звернення ДКП “Луцьктепло” та беручи до уваги фактичний фінансовий стан підприємства, виконання першочергових зобов'язань перед кредиторами, а також численні скарги орендарів на неналежний стан внутрішніх інженерних мереж та місць загального користування у нежитлових будівлях, балансоутримувачем яких є ДКП “Луцьктепло”, відділом управління майном міської комунальної власності було підготовлено зазначений проект рішення міської ради, який передбачає відтермінування перерахування коштів, отриманих від надання в оренду нежитлових приміщень міської комунальної власності, до 31.12.2018. Ці кошти потрібні КП “Луцьктепло” для забезпечення належних умов експлуатації орендованих приміщень.

Члени комісії також підтримали та рекомендували до прийняття на сесії міської ради проект рішення Про надання згоди на прийняття у міську комунальну власність основних засобів (огорожа металева, огорожа металева (сітка), ворота металеві, металева хвіртка).

За словами Алли Грабко, Луцьке об'єднане управління Пенсійного фонду України звернулося до Луцької міської ради з проханням прийняти у міську комунальну власність основні засоби (огорожа металева, огорожа металева (сітка), ворота металеві, металева хвіртка), що перебувають на балансі установи та їх демонтаж є недоцільним. Всі засоби огорожі придатні для подальшого використання та експлуатуються дитячим садочком, доробки чи модернізації не потребують. Вищевказані основні засоби залишились від функціонування Пенсійного фонду в приміщенні ДНЗ № 25, що на вул. Чехова, 4, є частинами суцільного об'єкту – огорожою навколо ДНЗ № 25 та відокремлюють територію дитячих ігрових майданчиків.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Інвестпроект ...

КОМЕНТАРІ