На Вінничині за незаконну розтрату майна на суму понад 700 тис гривень розпочате досудове розслідування

На Вінничині за незаконну розтрату майна на суму понад 700 тис гривень розпочате досудове розслідування

25.03.17 11:43 0 430
Могилів-Подільською місцевою прокуратурою Вінницької області спільно з співробітниками Управління захисту економіки у Вінницькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції за результатами вивчення стану використання бюджетних коштів, виділених на ремонт дорожнього покриття, виявлено незаконну розтрату коштів, шляхом зловживання службовим становищем за попередньою змовою групою осіб на суму понад 700 тис гривень.

Так, службовими особами органу місцевого самоврядування Мурованокуриловецького району у 2016 році укладено договір підряду про виконання капітального ремонту дорожнього покриття, на виконання якого складено акти виконаних робіт та перераховано підряднику бюджетні кошти на загальну суму більше 2,5 млн гривень. Однак, фактично вказані роботи виконані не в повному обсязі.

За вказаним фактом Могилів-Подільською місцевою прокуратурою внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії з метою встановлення всіх обставин кримінального провадження та притягнення винних до відповідальності.

Довідково: ч. 3 ст. 191 КК України - привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем карається обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ