Вінничина: з 20 березня в області стартував двомісячник з благоустрою (+фото)

Вінничина: з 20 березня в області стартував двомісячник з благоустрою (+фото)

25.03.17 12:24 0 499
Про це зазначив заступник голови обласної державної адміністрації Василь Броварник на щопонеділковій апаратній нараді з керівниками Департаментів та служб регіону.

Нагадаємо, що розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 07 березня 2017 року № 160 «Про організацію весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів області» затверджено заходи з організації весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів області.

Відповідно до даного розпорядження головним завданням є забезпечення спільно з органами місцевого самоврядування організації виконання комплексу заходів, спрямованих на поліпшення стану навколишнього природного середовища, благоустрою, озеленення і приведення у належний санітарний стан території населених пунктів області, прибудинкових територій, а також здійснити заходи з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових відходів, прибирання та приведення в належний санітарний стан кладовищ.

«Необхідно навести порядок на територіях підпорядкованих закладів, і, наголошую, не лише прибрати, а й відремонтувати дані території та привести до належного стану», - наголосив Василь Броварник.

Окремо заплановано проведення заходів із санітарної очистки територій пам'яток культурної спадщини області.

Також проводитиметься комплекс заходів для відновлення лісових насаджень та їх збереження, запроваджено систематичне прибирання зон лісових масивів.

Для поліпшення ефективності виконання заходів з благоустрою, Вінницьким обласним центром зайнятості передбачено додаткові кошти для залучення осіб, зареєстрованих як безробітні, до проведення робіт з благоустрою та впорядкування територій.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Луцьку виявлено торгові ...

КОМЕНТАРІ