Вінничина: конкурсна комісія відібрала 44 інвестиційні проекти,які можуть реалізуватися в області у 2017 році за рахунок коштів ДФРР (+фото)

Вінничина: конкурсна комісія відібрала 44 інвестиційні проекти,які можуть реалізуватися в області у 2017 році за рахунок коштів ДФРР (+фото)

25.03.17 09:28 0 466
Як повідомляє Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації, 14 березня поточного року в режимі on-lineтрансляції відбулося засідання регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році.

Нагадаємо, що на конкурсний відбір 2017 року надійшло 200 інвестиційних проектів на суму понад 900,0 тис. грн. серед яких:

- об'єкти незавершеного будівництва, які реалізовувалися за рахунок коштів ДФРР у попередні роки та мають пріоритет першочергового фінансування;

- проекти по підтримці добровільно об'єднаних та співробітництва територіальних громад;

- проекти, що передбачають заходи з енергозбереження та енергоефективності закладів освіти та охорони здоров'я;

- проекти по розвитку спортивної інфраструктури та розбудові мережі сервісних центрів надання адміністративних послуг;

- проекти з придбання техніки для організації збору ТПВ, шкільного та медичного обладнання, шкільних автобусів;

- проекти з будівництва, реконструкції, модернізації.

Члени регіональної комісії ознайомилися та опрацювали проекти, які надійшли на конкурсний відбір. Здійснили оцінювання проектів за встановленими критеріями, результати оцінки занесли до таблиць індивідуальної оцінки проектів.

Згідно з індивідуальними оцінками проектів членів регіональної комісії сформовано загальний рейтинговий список проектів, що брали участь у попередньому конкурсному відборі.

За результатами проведення розгляду та оцінки кожного інвестиційного проекту на предмет відповідності умовам та критеріям конкурсного відбору членами регіональної комісії запропоновано включити до переліку 44 інвестиційні проекти, які пройшли попередній конкурсний відбір та можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у Вінницькій області у 2017 році, на загальну суму 172 989,068 тис. грн.

Загальний рейтинговий список проектів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у Вінницькій області у 2017 році наводимо нижче.

рейтинг проектів.xlsx







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: на Бершадщині ...
Наступна новина: Чернігів: Цього року ...

КОМЕНТАРІ