На Вінничині нові можливості для бізнесу в рамках приєднання до GPA розглянуть на безкоштовному семінарі з питань державних закупівель

На Вінничині нові можливості для бізнесу в рамках приєднання до GPA розглянуть на безкоштовному семінарі з питань державних закупівель

25.03.17 11:11 0 420
Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації та офіс з просування експорту при МЕРТ проводить безкоштовний семінар на тему: «Угода СОТ про державні закупівлі: від теорії до практики».

Метою семінару є надання пояснень та формування загального розуміння учасників щодо положень Угоди СОТ про державні закупівлі (далі – GPA), а також обговорення нових можливостей, які відкриваються для українського бізнесу в рамках приєднання до GPA. Цей захід спрямований на висвітлення комерційних вигод для вітчизняних компаній, разом із конкретними кроками проектного офісу GPAinUA для допомоги бізнесу у реалізації таких вигод.

Захід відбудеться 23 березня 2017 року о 10 годині в приміщенні Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К.А.Тімірязєва за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 70, І поверх.

Контактна особа: Іванова Галина Миколаївна, головний спеціаліст відділу залучення, супроводу та моніторингу інвестиційних проектів управління регіонального розвитку та інвестицій, тел.: 0968199943.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ