Вінницька область обрана бенефіціаром грантової програми «Підтримка розвитку туризму в регіонах»

Вінницька область обрана бенефіціаром грантової програми «Підтримка розвитку туризму в регіонах»

25.03.17 10:50 0 412
Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації в січні 2017 року була подана заявка на участь у грантовій програмі «Підтримка розвитку внутрішнього туризму в Україні» Асоціацією індустрії гостинності України було оголошено конкурс на участь у вищезазначеній програмі для сприяння розвитку внутрішнього та в'їзного туризму як генератора економічного зростання, інструменту об'єднання нації та підвищення його ефективності в економіці.

Мета конкурсу – розробка якісних програм розвитку туризму в містах, районах та областях України. За умовами конкурсу 10 громад отримають фінансування для розробки програми розвитку туризму в місті, районі або області України та експертну підтримку, яку гарантує Асоціація індустрії гостинності України.

В результаті проведення конкурсурішенням Ради Правління Асоціації ГостинностіВінницька область обрана бенефіціаром грантової програми «Підтримка розвитку туризму в регіонах». Правлінням Асоціації прийнято рішення надати грант для розробки програми розвитку туризму у Вінницькій області, а також експертну та фінансову підтримку.

Фінансова підтримка буде надана фактичному виконавцеві (розробнику) для покриття витрат на оплату праці та 3 консультаційні зустрічі у форматі круглих столів.

Наразі створюється Комісія для проведення конкурсу тавизначення виконавця (розробника) програми, яка будескладатися з представників туристичної спільноти, громадських організацій та органів державної влади.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі у Бережанах ...

КОМЕНТАРІ