На Вінничині Андрій Гижко відвідав одну з найбільших виставок сільськогосподарського машинобудування Близького Сходу в м. Конья (Туреччина) (+фото)

На Вінничині Андрій Гижко відвідав одну з найбільших виставок сільськогосподарського машинобудування Близького Сходу в м. Конья (Туреччина) (+фото)

25.03.17 12:45 0 558
У рамках робочої поїздки до Республіки Туреччина перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко оглянув одну з найбільших виставок сільськогосподарського машинобудування Близького Сходу, що проходила у м. Конья Республіки Туреччина.

Участь в виставці беруть представники 10 держав. Виставкові павільйони площею 66 тис. кв. м. були надані для представників 400 фірм виробників сільськогосподарської техніки, які презентували 1180 торгових марок.

Україну на виставці презентували два регіони - Вінницька область та м. Миколаїв.

В ході виставки було детально презентовано сільськогосподарський потенціал вінницького регіону, зокрема найбільший експортний потенціал по зерну кукурудзи, соняшниковій олії, м'ясу птиці та продукції садівництва.

Окремий аспект співпраці було акцентовано на сільськогосподарському машинобудуванні. Зокрема, продукції Краснянського Агромашу, компанії Брацлав, Калинівського та Могилів-Подільського машинобудівних заводів.

В ході перемовин аграрії Вінниччини зацікавились продукцією для створення нових садів відповідними опорами та антиградними сітками. Також буде проведено ряд перемовин щодо постачання комплектуючих частин до сільськогосподарської техніки.

Виставку відвідали 300 тис чоловік. Це справжнє поєднання наукових розробок, машинобудівних підприємств і потреб аграріїв.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Факти постачання ...
Наступна новина: До Чернігова прибули ...

КОМЕНТАРІ