Вінничина: на Бершадщині продовжується лісокультурна кампанія у рамках акції «Майбутнє лісу – в твоїх руках» (+фото)

Вінничина: на Бершадщині продовжується лісокультурна кампанія у рамках акції «Майбутнє лісу – в твоїх руках» (+фото)

25.03.17 09:22 0 516
У Сумівській школі Бершадського району в учнівському лісництві «Юні друзі лісу» стартувала Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу - в твоїх руках». «Юні друзі лісу» це – найстаріше в нашій державі учнівське лісництво, яке стоїть на порозі свого 45-річчя.

Юні лісівники представили захоплююче дійство з цікавою інформацією про ліс та його значення в житті людини, про вагомий внесок лісів та лісового господарства у життя суспільства. Слова на захист природи, фауни і флори прозвучали в цей день з уст екологічної агітбригади «Сполох».

До учнів завітали сільський голова Сумівки Тетяна Дзюбенко, помічник лісничого Сумівського лісництва ДП «Бершадський лісгосп» Василь Шевченко, які звернулися до дітей із закликом примножити лісові насадження, посадити дерева, квіти в лісі, вдома. А потім усі разом дружно взялися за озеленення рідного села, території школи. Разом учні, вчителі, працівники сільської ради, будинку культури, медичної амбулаторії висадили 125 кущів туї, самшиту, ялівцю, берізок, вирощених у Сумівському лісництві.

У планах учнівського лісництва - участь у лісокультурній весняній кампанії в лісових угіддях Сумівського лісництва, виступи агітбригади, конкурси творів, малюнків.... Весна - відповідальна пора для юних сумівських лісівників.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку депутати внесли ...
Наступна новина: Вінничина: конкурсна ...

КОМЕНТАРІ