На Вінничині відкриття митного пункту пропуску „Бронниця-Унгри” стає реальністю (+фото)

На Вінничині відкриття митного пункту пропуску „Бронниця-Унгри” стає реальністю (+фото)

25.03.17 08:05 0 489
Днями, виконуючи доручення Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, у місті Могилів-Подільському на митному посту „Дністер” Вінницької митниці ДФС, була проведена координаційна нарада. Головна мета зібрання – обстеження пункту пропуску „Бронниця–Унгри” для реалізації проекту з реконструкції даного пункту пропуску та подальшої зміни його статусу з місцевого на міжнародний.

Серед інших у нараді, зокрема, взяли участь високопосадовці Вінницької ОДА, Державної фіскальної служби та Адміністрації державної прикордонної служби України, Вінницької митниці ДФС, Могилів-Подільського прикордонного загону. Результатом засідання стало визначення чітких строків та відповідальних виконавців за реалізацію проекту з відкриття міжнародного пункту пропуску на мостовому переході „Бронниця–Унгри” за тимчасовою схемою.

Нагадаємо, що відкриття такого пункту пропуску для руху автомобільного транспорту протягом останнього десятиріччя не вдавалось зрушити з «мертвої точки». Вирішення цієї проблеми повсякчас впиралось у перепони різного роду. Утім нині можна впевнено констатувати позитивне зрушення і в цьому напрямку.

Відтак, є сподівання, що у найкоротший час відбудеться відкриття цього пункту пропуску для руху легкового і пасажирського транспорту, що стане першим етапом реалізації амбіційного проекту, який в перспективі дасть можливість розвантажити вулиці міста Могилева-Подільського від міжнародного автотрафіку та дозволить покращити прикордонну інфраструктуру.

Відділ комунікацій ГУ ДФС у Вінницькій області за інформацією Вінницької митниці



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Понад 100 мешканців ...

КОМЕНТАРІ