На Вінничині державні службовці Хмільниччини висадили 12 тисяч саджанців дерев (+фото)

На Вінничині державні службовці Хмільниччини висадили 12 тисяч саджанців дерев (+фото)

25.03.17 08:30 0 498
Вчора, 22 березня, державні службовці Хмільницького району на чолі з головою Хмільницької районної державної адміністрації Євгенієм Буткевичем і головою Хмільницької районної ради Зоєю Бонсевич долучилися до Всеукраїнської акції "Майбутнє лісу в твоїх руках" та висадили 12 тисяч саджанців дерев.

У цей день на землях лісового фонду ДП "Хмільницький лісгосп" спільними зусиллями лісівників на чолі з директором лісгоспу Тарасом Ющинським і працівників районної державної адміністрації і районної ради, організацій, установ і служб Хмільниччини було висаджено 9 тисяч саджанців дуба та 3 тисячі саджанців модрини на площі 2,5 га.

Заходи в рамках акції "Майбутнє лісу в твоїх роках" покликані підвищити рівень екологічної свідомості громадян та інформованості населення про проблеми збереження лісів, відродити традиції дбайливого ставлення до лісових багатств Хмільниччини.

Важливо усвідомити те, що берегти природу — завдання кожного з нас. Посаджені дерева є вагомою підтримкою для життя на Землі. хмільничани внесли важливий вклад у збагачення планети чистим свіжим повітрям, покращення екологічного стану краю, збереження здоров'я собі і майбутнім поколінням.























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ігор Гундич після Ради ...

КОМЕНТАРІ