Південні райони Вінниччини отримають нового інвестора,який планує спорудити сонячні електростанції

Південні райони Вінниччини отримають нового інвестора,який планує спорудити сонячні електростанції

25.03.17 12:08 0 485
Агенція регіонального розвитку Вінницької області продовжує працювати з інвесторами, а також залучати нові інвестиції. Так, підходять до завершення переговори щодо залучення 30 млн. євро інвестицій у Вінницьку область. Співпрацю з даним інвестором Агенція розпочала ще у вересні 2016 року.

Відтак, в рамках робочого візиту та з метою офіційного запуску проекту Вінницьку область відвідає принц Абдуллібін Ялаві Аль Сауд. В рамках свого візиту, який відбудеться наприкінці квітня ц.р., буде завершено підготовчий етап роботиз інвестором та підписано Договір про взаємодію, співробітництво та супровід інвестиційної діяльності між Агенцією регіонального розвитку вінницької області та ТОВ «Поларіснет». Разом з тим,уповноважений представник інвестора – групи компаній принца Саудівської Аравії – Абдуллібін Ялаві Аль Сауд – відмічає високий рівень роботи Агенції з інвестором.

Згідно інвестиційного проекту, на території Ставківської сільської ради Піщанського району та Лузької сільської ради Чечельницького району інвестор планує спорудити сонячні електростанції, які генеруватимуть 30 мВт екологічно-чистої електроенергії. Передбачається створити до 100 робочих місць для технічного та обслуговуючого персоналу.

До відома: Агенція регіонального розвитку Вінницької області – недержавна неприбуткова установа, засновниками якої виступають: Вінницька обласна державна адміністрація та обласна Рада, Вінницька обласна асоціація органів місцевого самоврядування, Вінницький національний технічний та медичний університети.

Мета діяльності Агенції: сприяти всеохоплюючому регіональному розвитку Вінницької області та її окремих територій за рахунок залучення інвестиційних та додаткових ресурсів, а також здійснення комплексу заходів, направлених на покращення іміджу області та розвиток бізнес-середовища.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ